Un bătrân de 82 de ani, suspect de COVID-19, a fugit din spital. Cum a motivat gestul când a fost găsit

Postat la: 03.07.2020 - 18:48

Un bărbat, în vârstă de 82 de ani, din comuna Concești, județul Botoșani, suspect de COVID-19, a fugit, joi seara, de la spital în timpul efectuării evaluărilor medicale.

Acesta a fost găsit, vineri, în localitatea de domiciliu și a motivat gestul prin faptul că aștepta rezultatul de foarte mult timp. Totul a început joi seara, atunci când bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Botoșani, în vederea internării, fiind suspect de COVID-19. Doar că, în timpul efectuării evaluărilor medicale, bărbatul a plecat din spital, chiar în pijama, iar polițiștii l-au dat imediat în urmărire.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au găsit pe bărbat a doua zi, în comuna Concești, localitatea sa de domiciliu. „Acesta a declarat faptul că a părăsit unitatea spitalicească, întrucât a așteptat foarte mult timp pentru a i se efectua investigațiile medicale", au transmis polițiștii din Botoșani, citați de Mediafax. Potrivit sursei citate, pacientul a fost dus din nou la spital, în vederea internării.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu