Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_qqmn3vrgcn9ngmiijm5tt78qt3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Un barbat parasit de sotie si ramas singur cu noua copii a amenintat ca se arunca de pe sediul primariei din comuna

Un barbat parasit de sotie si ramas singur cu noua copii a amenintat ca se arunca de pe sediul primariei din comuna

Postat la: 08.08.2020 15:40

Un barbat care a fost parasit de sotie, nevoit sa creasca singur noua copii, a amenintat, sambata, ca se arunca de pe acoperisul Primariei Nocrich, de unde a fost convins sa coboare de catre negociatorul trimis de la Politie, informeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ), Luciana Lazar.

Politia a sesizat Protectia Copilului pentru a lua masuri in cazul celor noua copii parasiti de mama, in conditiile in care tatal acestora a fost transportat, sambata, la Spitalul de Psihiatrie. "La fata locului a intervenit un politist negociator din cadrul I.P.J. Sibiu, care a reusit, in scurt timp, aproximativ 15 minute, sa il convinga pe barbat sa coboare, fara a recurge la gesturi extreme care i-ar pune viata in pericol. Acesta va fi transportat Spitalul de Psihiatrie Sibiu. Intrucat sotia acestuia a plecat de acasa si impreuna au 9 copii, a fost anuntat DGASPC pentru a dispune masuri", a precizat Luciana Lazar. La sediul Primariei Nocrich s-au deplasat si echipaje de la Ambulanta si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Sibiu.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu