Un bărbat a murit după ce o ambulanţa din Vaslui care trebuia să îi acorde ajutor medical a rămas blocată în noroi

Postat la: 25.05.2019 - 11:20

Pompierii din Vaslui au intervenit, sâmbătă, cu o şenilată pentru a ajuta un bărbat care era inconştient, în localitatea Albeşti, iar ambulanţa cu medic a rămas blocată în noroi. În cele din urmă, medicul a ajuns la pacientul de 51 de ani cu o maşină de teren pusă la dispoziţie de autorităţile locale, însă nu a mai putut face nimic pentru bărbat, acesta fiind declarat mort.

Reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au anunţat, sâmbătă dimineaţă, că Detasamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o şenilată în localitatea Albeşti, comuna Deleşti, după ce ambulanţa TIM care se deplasa pentru a ajuta un bărbat inconştient a rămas blocată pe drumul comunal 105.

Acolo a fost trimis şi un camion de la ISU Vaslui pentru a scoate ambulanţa TIM din noroi. "Autorităţile locale s-au mobilizat şi ele punând la dispoziţie un buldoexcavator pentru a curăţa drumul şi a scoate ambulanţa. Doamna doctor a ajuns în cele din urmă la pacient cu un autoturism de teren pus la dispoziţie prin intermediul autorităţilor locale", au precizat reprezentanţii ISU Vaslui. Medicul nu a mai putut face nimic însă pentru pacientul în vârstă de 51 ani, acesta fiind declarat decedat.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu