Trei jocuri cu septari populare in 2020

Postat la: 02.04.2020 - 09:24

Cazinourile și sălile de joc stradale sunt printre cele mai afectate domenii de activitate în această perioada în plină pandemie, ținând cont că "a fost pus lacătul" pe toate spațiile care desfășurau această activitate, la fel cum e și cazul restaurantelor, cafenelelor, etc.

Spre deosebire de acestea din urmă, o parte din cazinouri au varianta universului online, acolo unde o bună parte din operatorii stradali dețin licență și activează deja de o bună perioada de timp.

În cele ce urmează prezentăm trei jocuri cu septari populare în 2020, fiind printre cele mai accesate la cazinourile online și nu numai.

1. Shining Crown

Shining Crown este creat de EGT și la ora actuală este printre cele mai îndrăgite și jocuri de aparate, având o interfață renumită și de ultima generație. Plus de asta, simbolurile care pot face plăți impresionante în anumite cazuri, funcția gamble, dar și jackpot-urile prezente în joc reprezintă atracțiile principale din dreptul Shining Crown.

Când vine vorba de online poate fi jucat atât de pe telefon, cât și de pe calculator. Jocul are 10 linii de plată, structura fiind cea standard de 5 role și 3 rânduri.

2. Sizzling Hot

Sizzling Hot este un joc clasic cu septari și fructe, joc produs de către cei de la Novomatic, de asemenea aflați printre cei mai importanți și populari provideri din domeniu, cu peste 40 de ani de activitate.

Tema jocului te va duce cu gândul la jocurile de cazino din Las Vegas-ul anilor 60, însă probabil acest lucru reprezintă un punct forte, de aceea fiind atât de popular și apreciat jocul în rândul pasionaților de pacanele online sau offline.

Funcția Gamble permite jucătorilor să își încerce norocul pentru a-și mari câștigurile la fiecare rotire. Ce-i drept, orice pasionat de jocuri de noroc a încercat cel puțîn o dată Sizzling Hot, un joc cu septari în adevăratul sens al cuvântului.

3. Burning Hot

Putem încadra jocul Burning Hot atât la categoria de jocuri cu septari, cât și jocuri cu fructe. Pare combinația cea mai atractivă și interesantă când vine vorba de jocuri de pacanele.

În stil clasic, Burning Hot poate aduce câștiguri cu linii de pepeni, cireste, struguri și alte fructe, însă toți pasionații așteaptă "să lege" celebrii septari. Un plus față de alte jocuri cu septari îl reprezintă multitudinea de opțiuni de pariere, existând și varianta jocului cu 100 de linii, astfel că posibilitățile de câștig vor apărea mai des decât în cazul precedentelor două jocuri prezentate.

Indiferent de situație și indiferent de eventualele câștiguri, trebuie să ne reamintim mereu că la jocuri de noroc pot apărea și neplăceri, astfel că trebuie jucat responsabil. Specialiștii recomandă să nu alocăm mai mult de 10% din veniturile lunare către jocuri de noroc, iar aceasta pare să fie și rețeta potrivită în a evita neplăcerile.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu