Spoiala lui Firea! Vopseaua de pe Podul Ciurel a ajuns pe masini: "Picaturile nu se pot lua la spalatorie!"

Postat la: 21.09.2020 - 15:35

Bucurestenii care parcheaza in apropierea podului Ciurel, deschis recent circulatiei rutiere, sustin ca vopseaua de pe cel mai recent obiectiv de infrastructura inaugurat in Capitala ar fi ajuns pe masinile personale, potrivit unui mesaj transmis pe Facebook de jurnalistul Vitalie Cojocari.

"Din pacate, aceasta lucrare de infrastuctura s-a nascut cu multe controverse si nemultumiri. Una dintre ele, ca nu continua spre Autostrada A1, asa cum a fost gandit pentru a elibera traficul de pe bulevardul Iuliu Maniu. Deocamdata nu s-au facut exproprierile pentru drumul de legatura. Alta, ca au fost masini ale locatarilor peste care a ajuns vopsea de la pod, inclusiv pe masinile SRI/STS, dar si pe masinile unui dealer auto din apropiere. Cel putin asta imi spun martorii si locuitorii din zona. Daca or sa apara reactii ale celor implicati, o sa revin cu update", subliniaza Cojocari.

Pasajul are 1 kilometru lungime, din care un sfert reprezinta podul peste Dambovita. Intreaga constructie a costat 50 de milioane de euro. Pasajul ar urma sa faca legatura cu autostrada A1, dar un termen pana la care acest proiect urmeaza sa fie implementat n-a fost inaintat. Partea a doua a proiectului, drumul pana la Bulevardul Uverturii, va avea aproximativ 3 kilometri, iar lucrarile sunt gata sa inceapa, sustin cei din Primaria Capitalei.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu