Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_661k9j5chkg5uk1uael3v8uov0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Sfârșit tragic pentru doi soți din Dâmbovița! Au murit striviți de tren, chiar în timp ce mergeau să-și viziteze fiica

Sfârșit tragic pentru doi soți din Dâmbovița! Au murit striviți de tren, chiar în timp ce mergeau să-și viziteze fiica

Postat la: 21.10.2019 10:25

Tragedia a avut loc aseară într-o localitate din Dâmbovița. Cei doi soți au murit după ce mașina lor a fost lovită în plin de tren și târâtă aproape două sute de metri pe șine.

După cum povestesc martorii, șoferul ar fi oprit inițial autoturismul, dar, cu toate că se apropia garnitură, a accelerat şi a înaintat, iar mecanicul nu a putut evita impactul.

Drumul celor doi soți de 69, respectiv 72 de ani s-a oprit brusc duminică seară în localitatea Săteni din Dâmboviţa, la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată cu crucea Sfântului Andrei, relatează stirileprotv.ro.

Cei doi soţi se îndreptau către locuinţa fiicei lor. Mai aveau foarte puţin de parcurs până acolo. Din păcate, chiar în acest loc, la trecerea la nivel cu calea ferată, şoferul nu a oprit la timp, iar trenul Săgeata Albastră a izbit maşina în plin.

Martorii susţin că şoferul ar fi oprit iniţial maşina, apoi a accelerat, deşi trenul se apropia.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu