S-au gasit mesajele din telefonul lui Gheorghe Dinca. DIICOT a intrat in posesia conversatiilor

Postat la: 14.10.2019 - 11:22

Anchetatorii au facut perchezitii informatice pe telefonul lui Gheorghe Dinca, la doua luni de la izbucnirea cazului. Monstrul din Caracal a participat timp de 3 ore la perchezitia informatica ce s-a facut asupra unui telefon mai vechi gasit in casa ororilor.

Gheorghe Dinca a fost prezent cand anchetatorii incercau sa gaseasca toate contactele din agenda telefonica pentru a-si da seama daca exista posibili complici sau ce legaturi avea el cu persoanele pe care le avea salvate in agenda telefonica. Anchetatorii vor astfel sa refaca fiecare miscare a monstrului din Caracal. Pe cine a sunat, de cate ori si mai ales de ce. Potrivit unor surse din ancheta, intr-unul din telefoanele individului ar fi fost depistate peste 30 de convorbiri avute cu putin timp inainte ca Alexandra Macesanu sa dispara.

Printre numerele apelate unul ar fi fost al sefului de la Serviciul Permise Olt. Iar discutiile ar fi avut la baza - in mare parte - vanzarea unui teren. Dinca a avut insa si alte cartele prepay pe care le folosea, dar si un laptop in care anchetatorii au dat peste fotografii deocheate cu adolescente minore. La iesire Dinca fost scos rapid si ascuns minute bune in spatele unei masinii pana cand duba arestului central a ajuns sa il preia.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu