Românul care afirma, în articolul precedent, ca poate deconspira rețeaua Soros revine cu noi precizări

Postat la: 20.01.2020 - 12:21

În urmă cu câteva zile Asociaţia Civică Dreptate începea prezentarea unui caz complex prin care se anunţa demascarea unei rețele naționale și internaționale ce poate fi asociată cu crima organizată. Rețeaua ar cuprinde personaje influenţe din conducerea unor instituţii ale statului român.

Cetăţeanul român Raul Nicolae Coltor susţine că a spionat în favoarea României timp de 10 ani şi ar fi predat, pe parcursul a opt ani, dovezi clare instituțiilor statului despre existența unei reţele. Reţea despre care domnul Coltor afirma că poate fi asociată cu crima organizată. În tot acest interval de timp angajații statului nu au făcut nimic cu informaţiile primite, ba mai mult s-ar fi folosit în scop personal datele primite. Răul Coltor afirmă că s-ar fi ajuns până acolo încât inclusiv preşedintele României ar fi șantajat cu datele obținute de domnia sa.

Fiind o acuzație gravă, domnul Raul Coltor îşi susține afirmaţiile cu înscrisuri, dovezi și martori. Astfel acesta constatând ce se petrece, a formulat de mai multe ori plângeri penale pe numele persoanelor răspunzătoare.  Deoarece datele implicate ar avea caracter secret şi ar conţine informaţii sensibile, Raul Coltor prezintă un document care certifica existenţa unei plângeri penale la care susnumitul a continuat să aducă dovezi.

Asociaţia Civică Dreptate aducă la cunoștința publicului următoarele:

 În data de 06.01.2020, spionul român Raul Coltor depune la DIICOT Alba - procurorului șef Ionela Denişa Florea, o plângere penală care face legătura cu sursele atacurilor informatice de la CJP-Alba, dar și cu angajați ai statului care tăinuiesc și operează din 2011 cu datele electronice sensibile predate de către el organelor abilitate. 

rețeaua

 Asociaţia Civică Dreptate confirma ca dezvăluirile sunt abia la început, până in momentul de fața s-au adus dovezi doar pentru faptul ca autoritațile au fost sesizate legal despre situația existenta.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu