Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_jcc7v3k44ek45slbs2ov1d4q73, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Români din Braşov, membri într-o reţea care fura biciclete din Koln. Cum acţionau hoţii

Români din Braşov, membri într-o reţea care fura biciclete din Koln. Cum acţionau hoţii

Postat la: 09.10.2019 09:23

Mai multe percheziţii au loc în judeţul Braşov la persoane bănuite că furau biciclete valoroase din Koln, le dezmembrau şi le trimiteau în România, pentru ca apoi să le vândă. Prejudiciul ajunge la 120.000 euro.

Potrivit Poliţiei Braşov, poliţiştii români şi cei din Koln-Nordhein Westfalen fac miercuri 16 percheziţii în judeţul Braşov, la locuinţele unor persoane bănuite că începând cu anul 2017 şi până în prezent au furat biciclete cu valoare foarte mare de pe raza teritorială a oraşului Koln, Germania, pe care le dezmembrau şi le trimiteau în România, iar ulterior, după reasamblare, le vindeau.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 120.000 euro. Suspecţii vor fi audiaţi după percheziţii. Alături de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în acţiuni sunt angrenaţi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Braşov.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu