Revoluționarii pun punctul pe i: "Domnule Președinte, vă cerem să nu folosiți Revoluția Română în scopuri electorale"

Postat la: 17.05.2019 10:06

Revoluționarii din Timișoara au transmis, joi seara, o scrisoare deschisă adresată președintelui României, înaintea vizitei pe care acesta o are programată vineri, în orașul de pe Bega. Scrisoarea e semnată de Federația "Loja de Onoare a Revoluționarilor din Decembrie 1989" - LORD 89, constituită din asociaţii ce au drept scop apărarea, respectarea şi promovarea idealurilor Revoluției Române din Decembrie '89,

Reprezentanții revoluționarilor îi cer președintelui să nu folosească Revoluția din decembrie 1989 în scopuri electorale. Transmitem în cele ce urmează textul scrisorii. "Urmare a comunicatului Dvs. intitulat 30 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989. 2019 - Anul omagierii victimelor comunismului, cu respect ne adresăm Dvs., dle Președinte al României, Klaus Werner Iohannis, calitate pe care ați dobândit-o în urma alegerilor libere, prin vot democratic al poporului român.

În Decembrie 2019 se împlinesc 30 de ani de la Revoluția Română, 30 de ani în democrație a poporului român, când comemorăm eroii cazuți în acel sângeros Decembrie '89, care cu jertfă și sacrificii supreme, au instaurat libertatea și democrația în România. Decembrie 1989 face parte din istoria poporului român, este momentul în care poporul român, prin sângele vărsat de eroii noștrii, și-a câștigat libertatea, demnitatea de a fi român, dreptul de a alege și de a fi ales.

Domnule Președinte, vă cerem să nu folosiți Revoluția Română în scopuri electorale, Revoluția trebuie sa ramână nepătată în memoria poporului român.

Domnule Președinte, nu aveți voie să schimbați istoria și semnificaţia momentelor care au redat libertatea şi demnitatea poporului român, istoria poporului român trebuie să ramână a noastră, a poporului român. Nu trebuie să uităm că Revoluția este un bun istoric, al unui întreg popor, un act înfăptuit de oameni pentru oameni, cu curaj, spirit de sacrificiu și dârzenie, în numele unor idealuri și drepturi sfinte, cu încrederea unui neam cu frică de Dumnezeu și respect față de adevăr. Dumnezeu să binecuvânteze România!"

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu