Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_a6momhien4it6ppl1usv9br0i5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Realitatea TV face dezvăluiri bombă într-un megadosar de corupție care duce la Victor Ponta

Realitatea TV face dezvăluiri bombă într-un megadosar de corupție care duce la Victor Ponta

Postat la: 08.10.2019 22:18

Este vorba despre un dosar DNA, în care un fost consilier al unui ministru din cabinetul Ponta a fost pus deja sub control judiciar, a informat Realitatea TV.

Anchetatorii caută informații despre o presupusă mită de două milioane de euro, oferită în schimbul deblocării unei plăți a statului pentru reabilitarea unui tronson de cale ferată pe ruta București-Constanța. Investigația din acest dosar a fost realizată cu sprijinul Oficiului European de Luptă Antifraudă, dar ar fi existat o anchetă și în Belgia.

Potrivit surselor Realitatea TV, denunțătorul ar fi Pier Luca Canino, directorul grupului Astaldi pentru România. Acesta s-ar fi întâlnit cu Victor Ponta în Italia, după ce belgienii au început investigația în acest caz, punându-și de acord denunțul chiar cu fostul premier.

Mario La Sala este prieten cu Ovidiu Silaghi și se prezenta drept consilier al europarlamentarului italian Giovanni La Via, membru în partidul lui Silvio Berlusconi. Din informațiile obținute de Realitatea TV, Victor Ponta îl cunoaște pe Giovani La Via și s-ar fi întâlnit cu acesta în Italia. Fostul premier a negat însă această informație.

Vezi totul AICI.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu