Rămas fără titlul de doctor in securitate, Dumitru Nancu revine pe post baban la stat

Postat la: 24.01.2020 - 09:17

Guvernul Orban a repus în funcţia de director general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pe Dumitru Nancu, controversatul personaj care a rămas fără titlu de doctor, după ce CNATDCU i-a declarat teza "Consideraţii cu privire la securitatea naţională modernă.

Mediul de afaceri şi investiţiile străine", susţinută la Academia SRI, drept plagiată. El susţine că doar o instanţă de judecată poate să-i ia titlul, dar până acum nu s-a auzit de niciun proces.

Dumitru Nancu a fost, printre altele, director general al Companiei Naționale de Radiocomunicații - "RADIONAV" SA Constanța, președinte al Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional „Mihai Kogălniceanu" Constanța, președinte - director general al Agenției Naționale pentru Locuințe, președinte cu rang de stat al Agenției pentru implementarea Proiectelor și Programelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii din cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri. Bașca faptul că este și cadrul universitar la Univesitatea „Ovidius" din Constanța.

De 14 ani e tot la stat, un personaj greu al administraţiei, cu relaţii sus puse
La Radionav, susţine presa locală, a făcut praf bugetul prin mărirea exagerată a salariilor. Când a plecat a plecat şi cu telefoanele mobile.

Pentru cei care nu ştiu, in Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri se desfăşoara programul "Prima casă," "Start-up nation" şi programele de credite pentru agricultură.

Nancu este considerat, în politică, apropiat al lui Ovidiu Silaghi, liberal cu ștate vechi, fost ministru al IMM-urilor și fost ministru al Transporturilor. Între timp a schimbat tabăra și a trecut de la PNL la ALDE.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu