Radu Tudor: Corina Crețu, dezvăluire halucinantă despre PSD

Postat la: 15.09.2018 07:41

Radu Tudor spune că dezvăluirea Corinei Crețu, comisar european și actual membru PSD, conform căreia actualul Guvern nu a depus la Comisia Europeană documentația pentru accesarea fondurilor europene pentru autostrada Sibiu-Pitești este halucinantă.

Comisarul european Corina Cretu, membru PSD, dezvaluie un detaliu absolut halucinant ! Acela ca actualul Guvern nu a depus la Bruxelles documentatia pentru atragerea de fonduri europene pentru autostrada Sibiu-Pitesti, cruciala pentru economia Romaniei dar si pentru marele proiect european Coridor 4. Aceasta bataie de joc din partea guvernantilor trebuie sa inceteze imediat !

Corina Cretu repeta ce a mai spus si ce sustin si eu de ani buni : e o incoerenta, o lipsa de viziune si de profesionalism la Transporturi in toate guvernele PSD care s-au succedat in Decembrie 2012 pina azi.

Nu cred ca a fost emisiune in care sa nu trag un semnal de alarma, sa spun : treziti-va ! Aveti miliarde pe mana, faceti autostrazi si spitale noi ca ce scufundam!

De ani de zile vorbim de infrastructura, de Sibiu-Pitesti, de nevoile Romaniei - si ei nici macar n-au depus documentatia !

Este prea multa incompetenta si rea vointa in acest domeniu guvernamental !

Suntem in al 13 lea ceas si ei inca nu stiu sau nu vor sa faca ce trebuie !

Sa plece acasa !

Sa vina altii care inteleg care sunt marile nevoi pentru dezvoltarea economiei romanesti !" este mesajul lui Radu Tudor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu