Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_hp6tgbcfmc1sgocm1kmslkd4i2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Prima infracțiune comisă în spațiu? Ce acuzații sunt aduse unui astronaut de pe Stația Spațială

Prima infracțiune comisă în spațiu? Ce acuzații sunt aduse unui astronaut de pe Stația Spațială

Postat la: 25.08.2019 17:33

NASA investighează acuzația potrivit căreia o femeie astronaut a accesat, în timp ce se afla pe Stația Spațială Internațională (ISS), contul bancar al partenerei legale de care s-a despărțit, posibil prima infracțiune comisă din spațiu, scriu New York Times si CNN.

Anne McClain a spus anchetatorilor că a accesat, în timpul misiunii de șase luni la bordul ISS, contul bancar al soției cu care se află în proces de divorț. Ea era pe Stația Spațială pentru a pregăti o misiune în spațiu cu o echipă formată doar din femei, dar NASA a anulat misiunea spunând că nu are destule costume feminine pentru așa ceva.

Soția lui McClain, Summer Worden, fost ofițer de informații în Air Force, a depus o plângere la Comisia Federală pentru Comerț, acuzând-o că a comis furt de identitate. Ea a precizat că banii din conturi nu au fost cheltuiți sau mutați. Părinții lui Worden au depus și ei o plângere la Biroul Inspectorului General al NASA. Avocatul Annei McClain a declarat că ea "neagă vehement că ar fi făcut ceva nepotrivit" și că ea "cooperează în mod complet" cu anchetatorii.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu