Preşedintele T.A.T.A, Bogdan Drăghici, reţinut după ce și-ar fi violat fata minoră

Postat la: 21.08.2019 14:14

A militat ani de zile pentru drepturile taţilor şi împotriva discriminării acestora, iar acum este acuzat, potrivit unor surse, că şi-ar fi violat fiica vitregă. Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., a fost reținut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Liderul T.A.T.A (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), Bogdan Drăghici, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, bănuit că ar fi agresat sexual şi violat un minor, potrivit unor surse judiciare. Drăghici ar fi bănuit, de fapt, de mai multe astfel de fapte, una dintre victime fiind chiar fiica sa minoră (Drăghici are mai mulţi copii). Bogdan Drăghici va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar în prezent este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei

T.A.T.A. este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici şi tătici în familie, iniţiind mai multe acţiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acţiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost defavorabile tăticilor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu