Poveste de dragoste cu sfârşit tragic! Doi adolescenţi îndrăgostiţi au fost găsit morţi în maşină în care au stat toată noaptea

Postat la: 09.12.2019 12:52

Poveste de dragoste cu sfârşit tragic pentru doi tineri care se iubeau. Au fost găsiţi morţi într-o maşină în localitatea Secuieni din judeţul Bacău. Cei doi aveau 16, respectiv 19 ani.

Madalina şi Adrian erau la început de drum şi erau extrem de îndrăgostiţi unul de celălalt. Dimineaţa, cei doi au fost găsiţi morţi în maşină în care adormise peste noapte. Conform unor informaţii din ancheta, cei doi au adormit în maşina pornită şi au murit intoxicaţi cu gaze.

Poveste de dragoste cu sfârşit tragic! Madalina avea doar 16 ani, iar iubitul ei, Adrian, 19 ani. Adrian venise din Italia şi tocmai îşi schimbase maşina, achiziţionând un Audi TŢ.

Aseară, cei doi s-au ascuns pe o stradă, iar dimineteata un localnic a făcut descoperirea macabră: Două trupuri fără suflare. Maşina avea farurile aprinse, iar prima ipoteză este că autoturismul avea o defecţiune. Poliţia continuă cercetările, pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu