Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_tcbidig0ude6fto569jvnb3ss0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Politisti, amenintati cu un cutit. Barbatul a fost incatusat

Politisti, amenintati cu un cutit. Barbatul a fost incatusat

Postat la: 22.07.2019 16:51

Un barbat in varsta de 32 de ani a fost incatusat in satul Tartaria din judetul Alba, dupa ce si-a batut sora, iar apoi i-a amenintat cu un cutit pe politistii chemati sa intervina si le-a spart parbrizul masinii.

Potrivit unui comunicat remis luni presei de IPJ Alba, o tanara din satul Tartaria a cerut, sambata, ajutor prin 112, anuntand ca fratele ei, un barbat de 32 de ani, ar fi distrus usa de la intrare si a patruns in locuinta familiei, unde a batut-o si apoi a plecat.

Potrivit politistilor, in momentul in care l-au gasit in sat, barbatul a devenit agresiv si i-a amenintat folosind un cutit scos din buzunar. De asemenea, el a spart cu pumnul parbrizul autospecialei de politie. Barbatul a fost imobilizat, incatusat si condus la sediul sectiei Vintu de Jos si este cercetat pentru ultraj, violenta in familie si distrugere.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu