Polițiști cercetați după uciderea unei fete de 19 ani. Ce a făcut criminalul după ce i-a aruncat trupul

Postat la: 26.05.2020 - 11:52

Dispariția unei fete de 19 ani, găsită apoi ucisă, ridică din nou semne de întrebare cu privire la modul în care unii polițiști investighează astfel de cazuri. Anchetatori din București sunt la rândul lor cercetați pentru că nu și-ar fi făcut datoria atunci când tânăra a dispărut. Ucigașul a fost găsit în final de polițiștii din Călărași.

Era începutul lunii aprilie când Mari Angela nu s-a mai întors acasă, iar cei care au crescut-o de mică au intrat în panică. Primiseră de la ea şi un aşa-zis mesaj de adio. Asistent maternal: A scris că a plecat, că nu se mai întoarce. A fost ciudat, nu a făcut aşa ceva. Și când am văzut că nu mai vine, am mers la poliţie. Timp de două săptămâni ancheta a bătut pasul pe loc, deşi au apărut şi alte mesaje. De această dată pe contul de Instagram al fetei scria că a fost răpită, dusă într-un beci undeva la Călăraşi şi implora să fie salvată. Unul dintre prieteni a sunat şi el la 112, iar cazul a fost preluat de IPJ Călăraşi.

Poliţiştii de acolo au rezolvat acest caz care avea să se dovedească pe cât de dureros, pe atât de sinistru. De fapt, toate acele mesaje au fost scrise de individul care a ucis-o și care a aruncat-o într-o zonă pustie şi împădurită de lângă lacul Herăstrău şi i-a furat telefonul ca să posteze mesaje în numele ei. A vrut să îi inducă în eroare pe poliţişti, dar şi pe rudele şi prietenii lui, le-a mărturisit anchetatorilor IPJ Călăraşi, care l-au găsit pe făptaş.

Suspectul, arestat între timp, este un tânăr de 20 de ani, cu aceeaşi situaţie familială, pe care victima îl cunoscuse recent printr-o cunoştinţă. În fața anchetatorilor, suspectul a susţinut că s-ar fi luat la ceartă, victima l-ar fi atacat, iar el s-ar fi apărat. Individul este cercetat pentru omor, în stare de arest preventiv. Dosarul de la Bucureşti, în schimb, ar fi rămas în acelaşi stadiu ca la început, spun îndureraţi cei care au crescut-o pe fată.

Asistent maternal: Nu, nimeni. Am înţeles că acum sunt ei anchetaţi. Comunicat Poliție: În această cauză se efectuează verificări, prin serviciul control intern, materialul constituit până la această dată fiind înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti În funcţie de rezultat, cazul se poate clasa sau, dacă se vor constata neglijențe grave în serviciu, poliţiştii riscă de la un avertisment până la destituire.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu