Planul de restructurare TAROM. Urmeaza concedieri masive!

Postat la: 05.08.2020 - 13:48

Astăzi sunt chemați la o întrunire de urgență toți șefii de compartimente TAROM. Le va fi prezentat programul de restructurare. Acesta presupune masive concedieri. Cu certitudine, sindicatele vor riposta.

După cum se știe, de ani de zile, compania TAROM e pe butuci. Până în prezent, niciun program de restructurare nu s-a dovedit a fi eficient. S-au încercat fel de fel de experimente. Inclusiv, în mai multe rânduri, aducerea unor consultanți sau a unor manageri din străinătate. A rămas de pomină rezultatul consultanței oferite contra-cost companiei TAROM cu mai mulți ani în urmă de către Lufthansa.

O companie concurentă. Care a reușit să elimine o bună parte dintre cursele transoceanice ale TAROM și să lichideze cele mai multe dintre agențiile TAROM din străinătate. Se pare că acum istoria se repetă.

Pentru ca cititorii să înțeleagă mai bine în ce situație se află compania TAROM, prezentam mai jos două tabele, unul vizând compania TAROM, celălalt compania Blue Air, aflată și ea în mare dificultate. În felul acesta, vom putea intui mai corect în ce direcție se va îndrepta restructurarea.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu