Percheziții după scandalul clanurilor rivale Duduianu și Rinu. Polițiștii verifică mai multe locuințe în ancheta privind dosarul de omor al lui Emi Pian

Postat la: 12.08.2020 - 09:59

Polițiștii au făcut noi descinderi, în această dimineață, după scandalul dintre două clanuri rivale din Capitală, clanul Duduianu şi clanul Rinu, soldat cu uciderea lui Emi Pian.

Polițiștii de la trupele speciale au descins în mai multe locuri din București și Ilfov în dosarul deschis după moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. Poliţiştii şi procurorii caută noi probe atât în casa lui Emi Pian, cât şi la locuinţele grupării din care face parte bărbatul arestat pentru uciderea lui, aparținând clanului Rinu.

Emi Pian a fost ucis pe 4 august, în cartierul bucureștean Giulești, după o răfuială între două clanuri de interlopi, declanșată de o partidă de barbut. Liderul clanului interlop Duduianu a murit la vârsta de 39 de ani. Emi Pian, unul dintre liderii Duduienilor, și-ar fi atras dușmănia clanurilor rivale care-și împart Capitala din momentul în care a ieșit din închisoare, în toamna lui 2019. Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, a fost acuzat în ancheta privind uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu