Păţania unei tinere românce care credea că l-a fermecat pe un celebru DJ şi om de afaceri italian. 72 de ore de teroare şi o „evadare" ca în filme

Postat la: 08.09.2020 - 13:09

O româncă de 31 de ani credea că este ziua ei norocoasă atunci când a fost abordată pe Via Salaria, din Roma, de celebrul DJ italian Franceschino, pe numele său real Francesco Cirioni, cunoscut şi ca om de afaceri şi proprietar al unui post de radio în vogă în Italia, Radio Zerosei.

Potrivit Il Messaggero, bărbatul i-a propus să-l însoţească la vila sa şi i-a promis 1.000 de euro ca damă de companie. Fără să stea prea mult pe gânduri, tânăra a acceptat generoasa ofertă, însă ulterior avea să regrete alegerea făcută. Iar escapada a început cum nu se putea mai bine pentru româncă. DJ-ul a dus-o la un magazin şi i-a făcut cadou două perechi de pantofi, după care au mers la casa acestuia. Aici, atitudinea italianului a început să se schimbe, după ce a consumat mai multe droguri.

Aflat sub influenţa drogurilor, Cirioni a început să o ameninţe, iar la scurt timp a trecut la fapte. A lovit-o cu brutalitate, a violat-o, iar apoi a sechestrat-o într-o cameră, notează Corriere della Sera. Timp de aproape 72 de ore, tânăra a suferit un adevărat calvar, umilită şi bătută de bărbatul curtenitor de mai devreme. În tot acest timp, DJ Franceschino i s-a lăudat cu relaţiile sale şi cu averea sa. I-a spus că el câştigă bani inclusiv din traficul cu droguri şi i-a arătat o balanţă de mare precizie şi pungile folosite la ambalarea dozelor pe care le comercializa. Apoi, italianul s-a gândit că ar putea să o împartă cu un prieten.

„Să fii drăguţă cu el, altfel te omor în bătaie", a ameninţat-o el. Însă tocmai ideea DJ-ului de a-şi aduce şi prietenii la distracţie a salvat-o în final pe româncă. Profitând de faptul că Cirioni a ieşit pe un balcon pentru a-şi suna prietenul, tânăra s-a strecurat tiptil, a ieşit pe furiş din cameră, iar apoi a reuşit să fugă şi a ajuns în stradă, unde a reuşit să oprească o maşină şi să anunţe Poliţia Italiană. Câteva minute mai târziu, zona a fost împânzită de carabineri, care au intrat în casa muzicianului şi l-au ridicat. Aici, au găsit printre altele haşiş şi ustensilele folosite de acesta pentru ambalarea drogurilor. Bărbatul a fost reţinut şi acum se află la închisoarea Regina Coeli, de lângă Roma. El este acum acuzat de trafic de droguri şi este cercetat şi pentru răpire, agresiune sexuală agravată şi jaf, astfel că riscă să petreacă ani grei după gratii.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu