Omul lui Darius Vâlcov, artizanul lui Liviu Dragnea, a fost preluat de baronul Paul Stanescu si protejat de Ludovic Orban!

Postat la: 17.02.2020 - 11:29

Nu de putine ori, opinia publica se tot intreaba cum de se fac afaceri transpartinice, cum de poate o exista o increngatura de interese care depaseste optiunea politica. Acestea se fac prin "oamenii de legatura" din politic si dam un exemplu in cele ce urmeaza.

Directorul general al ANIF (Administratia Nationala de Imbunatatiri Funciare), Florin Ionut Barbu, zis si "Busi", cel despre care presa a relatat ca este păstrat de Ludovic Orban in funcție pe filiera Costel Barbu, noul secretar adjunct al Guvernului, a fost viceprimar la Slatina pe vremea lui Darius Valcov, acesta din urma fiind artizanul programului de guvernare de pe vremea lui Liviu Dragnea. Iata cum omul lui Valcov a fost preluat de Paul Stanescu, la Olt, dar este si protejat pe functie de Guvernul Orban. Nu e de lepadat faptul ca Busi s-a afisat recent cu un ceas de 15.000 de euro (vezi foto de mai sus) pe care nu l-a trecut in declaratia de avere, nefiind singurul obiect de acest tip.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu