O firmă care produce roboți sexuali a lansat păpuși antibacteriene

Postat la: 29.03.2020 - 09:48

Izolarea în vremurile acestea poate fi un test dur pentru cei care nu sunt într-un cuplu. În ajutorul lor a sărit industria păpușilor sexuale. În SUA, oamenilor li s-a cerut să evite adunările sociale, iar navigarea pe platformele Tinder, Bumble sau Grinder s-a cam redus în această perioadă, deoarece relațiile sexuale cu persoane străine pot rezulta o „întâlnire" cu virusul Covid-19.

Din acest motiv, industria păpușilor sexuale este în creștere. Joi, compania producătoare de roboți sexuali „RealDoll", cunoscută și sub numele de Abyss, și-a asigurat clienții că păpușile pe care le fabrică sunt complet sterile, fiind sigure pentru utilizare în vremurile pandemiei de coronavirus. „Izolarea nu înseamnă ceva rău. Toate RealDoll-urile sunt fabricate din silicon Platinum Grade și sunt în mod natural antibacteriene și non-porous! Suntem aici pentru a deveni însoțitorul tău perfect", s-a putut citi pe contul de Instagram al companiei.

Mai mult, pentru cei care nu își permit să achiziționeze un astfel de produs, există un bordel cu păpuși sexuale în Toronto (Canada), care oferă „cele mai frumoase doamne din silicon din lume".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu