O fetiţă de doar opt ani, torturată până la moarte după ce a eliberat din greşeală doi papagali

Postat la: 04.06.2020 - 13:31

Un cuplu din Pakistan a fost arestat după ce a torturat o fetiţă în vârstă de opt ani. Minora lucra ca menajeră şi ar fi eliberat din greşeală doi papagali scumpi din colivie, informează The Independent.

Potrivit poliției, Hassan Siddiqi a mărturisit că el și soția sa au bătut-o pe fetiță, care lucra ca menajeră în casa lor din Rawalpindi, într-o criză de furie. "Menajera curață colivia și a eliberat din greșeală papagalii. Hassan și soția lui s-au înfuriat și au bătut-o cu brutalitate", a anunțat un purtător de cuvânt al poliției. Fetiţa a fost transferată la un spital privat din Rawalpindi şi se află în stare conştientă. Minora a fost internată la terapie intensivă şi respira cu ajutorul unui ventilator, iar a doua zi a decedat.

Conform poliției, Hassan a adus-o pe fetiță la spital, însă a fugit apoi de la fața locului. Bărbatul a fost arestat ulterior alături de soția sa. Medicii au declarat că fetița avea semne de tortură pe obraji, coaste și coapse. Corpul acesteia avea și semne ale unor răni mai vechi, care încă nu erau vindecate. Raportul medicilor menționează că semnele sugerează și un posibil viol.

Minora era din Muzaffargarh, un oraș din statul Punjab, și fusese angajată de cuplu prin unchiul acesteia. Cei doi soţi i-au promis minorei că îi vor oferi o ocupaţie şi o vor plăti cu 3000 de rs pe lună. "Cuplul îi promisese unchiului că se vor ocupa de educația ei și îi vor plăti un salariu lunar de 3000 Rs (86 de lei). Cu toate aceastea, nu se ocupaseră nici de educație și nici nu o plătiseră", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu