O adolescentă a scăpat de cancer, dar a fost răpusă de coronavirus, după ce mama ei a dus-o la o „petrecere Covid", desfășurată într-o biserică

Postat la: 08.07.2020 - 08:39

O adolescentă în vârstă de 17 ani, care a trecut peste coșmarul cancerului, a fost răpusă de coronavirus, după ce mama ei a dus-o la o „petrecere Covid" cu 100 de persoane, într-o biserică, unde nimeni nu purta mască de protecție. Carsyn Davis a murit în Miami, Florida, luna trecută, iar mama ei, Carole Brunton Davis, a fost condamnată public pentru gestul de a-și duce fiica bolnavă la o petrecere uriașă, unde nu s-au respectat regulile privind prevenția răspândirii Covid-19.

Rebekah Jones, cercetător în analiza datelor, a acuzat-o pe Brunton Davis de nesăbuință pe site-ul Florida Covid Victims, desemnând evenimentul drept o „petrecere Covid". Brunton Davis este acuzată că și-a expus copilul în mod intenționat la coronavirus, scrie metro.co.uk.
„Petrecerea Covid" i-a adus sfârșitul tinerei de 17 ani

Brunton Davis a criticat eforturile de a-i determina pe oameni să poarte mască de protecție, pentru a nu răspândi coronavirusul, dar a șters ulterior mesajul de pe Facebook. Carsyn, care era obeză și suferea de o boală a sistemului nervos, a fost dusă la Biserica First Youth din Fort Myers în data de 10 iunie, pentru a participa la o petrecere. „Slujba a revenit și e mai bună ca oricând! Jocuri, tombole, mâncare, DJ și muzică, începutul unei noi serii de slujbe", așa suna „reclama" pentru evenimentul de la biserică. Tânăra a ajuns să fie conectată la ventilator și starea ei s-a agravat, aceasta decedând în data de 23 iunie, la două zile după ce împlinise vârsta de 17 ani.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu