Nicușor Dan a identificat dificultatea lui Dan Barna în campanie

Postat la: 14.10.2019 - 11:17

Nicușor Dan a declarat, pentru B1 TV, că principala dificultate pentru Dan Barna în campania pentru prezidențiale este că sunt destui dintre alegătorii USR-PLUS care îl văd pe Klaus Iohannis drept un fel de personificare a luptei împotriva PSD și, prin urmare, s-ar putea să-l voteze pe acesta pentru un nou mandat la Cotroceni.

„Eu cred că era obligatoriu pentru USR să fie în campania asta, pentru că, odată la cinci ani, e competiția politică cu cea mai mare vizibilitate și dacă ești un partid care nu are încă notorietate de 100%, cum e USR, ești obligat să participi. Și dacă vrei să arunci pe cineva, arunci persoana cu cea mai mare notorietate și care nu poate fi decât președintele partidului", a declarat Nicușor Dan.

Întrebat cine ar fi putut fi candidatul USR la prezidențiale, dacă nu ar fi fost Dan Barna, Nicușor Dan a răspuns că Stelian Ion, Cristian Seidler, Cosette Chichirău, Mihai Goțiu sau Vlad Alexandrescu r fi fost, de asemenea, potriviți.

Despre posibilele probleme pe care le-ar putea întâmpina Dan Barna în cursa pentru Cotroceni, el a spus: „Există dificultatea asta, că multă lume din publicul USR-PLUS îl simpatizează pe Iohannis, pe care l-a văzut cumva ca pe o personificare a luptei împotriva PSD, că a fost în toată perioada asta adversarul cel mai puternic al PSD, cel care a și avut instrumentele. Atunci o parte importantă din USR-PLUS merge către Iohannis. Asta e dificultatea lui Barna în campania asta".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu