Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_eg2cbodrt2pu6f2nhkk7hd4la7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Nelu Tătaru: "Dacă se impune, vom prelungi starea de alertă"

Nelu Tătaru: "Dacă se impune, vom prelungi starea de alertă"

Postat la: 03.07.2020 11:10

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și secretarul de stat, Bogdan Despescu, au susținut declarații după întâlnirea de lucru a premierului Ludovic Orban cu miniștri și șefi de instituții cu atribuții de control în contextul crizei COVID-19. Printre altele, Nelu Tătaru a declarat ca starea de alertă va fi prelungită, dacă situația o va impune.

Nelu Tătaru a fost întrebat de jurnaliști și când vor fi redeschise restaurantele, ministrul Sănătății afirmând însă că "suntem la trei săptămâni de când a avem o nouă creștere a numărului de cazuri, o nouă creștere a transmiterii în comunitate, odată cu cele trei etape de măsuri de relaxare". El a precizat în acest sens că la 1 iulie trebuia să fie un nou set de măsuri de relaxare, care însă nu a mai avut loc, din cauza creșterii numărului de cazuri. "Le-am amânat, după ce am avut discuții cu toți factorii implicați. Tot ce ține în continuare de carantină și izolare la domiciliu rămân ca recomandări".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu