Monolitul argintiu descoperit intr-un desert din Utah a disparut la fel de misterios cum a aparut

Postat la: 29.11.2020 - 15:32

Monolitul argintiu descoperit in statul american Utah, a carui origine nu a putut fi elucidata, a disparut la fel de misterios cum a aparut. Disparitia a avut loc candva in jurul serii de vineri, a anuntat agentia locala pentru administrarea terenurilor, conform CNN.

Agentia pentru administrarea terenurilor din Utah a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca misteriosul monolit a disparut vineri noapte din zona in care fusese descoperit. "Am primit informatii sigure ca structura instalata ilegal, denumita 'monolit', a disparut de pe spatiul public. Agentia noastra nu a indepartat structura, ea fiind considerata proprietate privata", au anuntat autoritatile pe Facebook.

Bizarul obiect a fost descoperit in 18 noiembrie de ofiteri ai Departamentului pentru Siguranta Aeriana din Utah, din elicopter. Biologii au estimat ca ar avea intre 3 si 4 metri inaltime si arata de parca ar fi fost pozitionat la sol si nu aruncat sau lasat sa cada. Locul exact unde s-a aflat misterioasa structura, cine l-a pus acolo sau cine l-a indepartat raman necunoscute.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu