Misterul apariţiei fotografiei de la cheful din biroul lui Orban. Trabucuri şi whisky-uri fine

Postat la: 30.05.2020 - 09:40

Aseară, începând cu ora 18,00, reţelele de socializare au explodat în urma sutelor de mii de share-uri ale unei fotografii cu premierul Ludovic Orban la un şuetă stropită şi afumată.

Cine a fost primul publicist? Primul care a publicat celebra fotografie este Cristian Vasilcoiu, fostul şef de comunicare de la Ministerul Muncii, care nu a mai dorit să-şi continue activitatea sub mandatul Violetei Alexandru. Ludovic Orban s-a referit ca sursă la Eugen Orlando Teodorovici, dar el fiind doar unul dintre sutele de mii care au preluat imaginea şi a comentat-o. Premierul nu are răspuns la întrebarea cine a făcut fotografia care, potrivit surselor, ar fi din biroul său, cu ocazia zilei sale de naştere.

Cristian Vasilcoiu are o lungă activitate de presă. El a fost ziarist la Evenimentul Zilei, dar și la Realitatea Tv, B1 TV, Digi 24. Din 2017, oltean fiind, a trecut de partea cealaltă a baricadei comunicării, devenind consilier al Liei Olguţa Vasilescu, în timp ce era ministrul muncii. A mai rămas şi sub conducerea lui Marius Budăi, dar marea schimbare din noiembrie 2016 l-a retras alături de Olguţa Vasilescu, în calitate de consilier parlamentar.

Sunt celebre disputele online pe care le stârneşte cu informaţiile din sistemul pensiilor şi al asigurărilor sociale. Ce se vede din poză e că ministrul de externe Bogdan Aurescu fumează o ţigară din foi, Ludovic orban, una obişnuită, iar ceilalţi servesc pahare de whisky. Dar totuşi cine a făcut fotografia?

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu