Mircea Badea, apreciere despre actorul Marius Manole: "E mai prost decât Tudor Chirilă"

Postat la: 14.01.2018 10:01

Mircea Badea a făcut aceste comentarii în urma unei emisiuni tv la care Marius Manole a fost invitat să vorbească despre câteva probleme sociale cu care se confruntă România. Badea a scris pe o reţea de socializare părerea sa despre actor, dar a făcut şi o comparaţie răutăcioasă, implicându-l şi pe Tudor Chirilă în mesaj.

„Eu cred că Marius Manole e chiar mai prost decât Tudor Chirilă. Boul bălții! (tocmai l-am vazut la teveu)", a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook. Actorul a distribuit mesajul lui Mircea Badea pe Facebook şi i-a transmis pe această cale lui Tudor Chirilă, ironic, că i-a luat locul. „Tudor Chirilă .... îmi pare rău, de data asta te-am luat !!!!!!!!", a replicat Marius Manole.

Răsunsul lui Tudor Chirilă nu a ezitat să apară, iar artistul i-a lăsat un comentariu la mesajul de pe Facebook, în aceeaşi notă ironică, declarând că lui îi place competiţia. "Întotdeauna mi-a plăcut competiţia şi am respectat învingătorul :) Welcome to the club. Hope you gonna stay (Bine ai venit în club. Sper să rămâi)", a răspuns Chirilă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu