Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au primit rezultatele testelor Covid-19

Postat la: 01.10.2020 10:28

Social-democrații Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu ies din izolare, după ce au primit rezultatele testelor pentru coronavirus. Cei trei au aflat că nu sunt bolnavi de Covid-19.

Liderul PSD s-a testat ieri, pentru coronavirus, după ce a intrat în contact cu trei politicieni din Sălaj, care fuseseă infectați cu SARS-CoV-2. Alături de Ciolacu, s-au aflat și Paul Stănescu, dar și Vasile Dîncu, care s-au testat și ei pentru coronavirus. Rezultatele testelor au venit joi dimineața și arată că niciunul dintre cei trei nu este infectat. Liderii PSD ies, astfel, din autoizolare. Trei lideri PSD din Sălaj s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 și au fost internați în spital. Ei s-au simțit rău sâmbătă, la doar o zi după ce au participat la un eveniment electoral. La manifestare a fost prezent și președintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu Vasile Dîncu şi Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Cu o zi înainte de alegerile locale, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a aflat că are COVID-19. Mai mulți colegi de partid cu care a intrat în contact au făcut testul duminică și au fost depistaţi cu noul coronavirus. Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău sunt internați la spital. Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au decis să se autoizoleze și să se testeze, după ce au participat la evenimentul electoral din Sălaj. Evenimentul electoral la care au participat mai mulți lideri PSD s-a desfășurat în aer liber, în Parcul Central al orașului Zalău.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu