"Make Romania great again". Ce cadou neașteptat a primit Iohannis de la Trump

Postat la: 21.08.2019 - 08:17

Președintele SUA Donald Trump i-a oferit un cadou neașteptat lui Klaus Iohannis, la întâlnirea de la Casa Albă: o șapcă pe care scrie "Make Romania great again".

Preşedintele american, Donald Trump, i-a oferit, marţi, cadou omologului său român, Klaus Iohannis, o şapcă inscripţionată cu mesajul "Make Romania great again". Schimbul de cadouri a avut loc la întâlnirea dintre delegaţiile oficiale ale celor două ţări. Iohannis i-a oferit la rândul lui un stilou liderului de la Casa Albă.

Șapca oferită cadou a fost încercată de Iohannis într-un mod relaxat chiar în timpul discuțiilor cu Trump, a transmis corespondentul Realitatea TV:

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, marţi, la Casa Albă de omologul său american, Donald Trump, cu ocazia vizitei de lucru pe care o efectuează în Statele Unite ale Americii.

Președinția SUA a difuzat un comunicat referitor la discuțiile purtate de președintele Donald Trump și omologul său român Klaus Iohannis cu ocazia întâlnirii avute marți la Casa Albă.

Potrivit comunicatului, SUA și România „vor continua să lucreze împreună pentru a face față provocărilor de securitate comune și pentru a-și consolida și mai mult parteneriatul economic și energetic".

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu