Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_ichrteusi147joc0e1k5m0oma2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Luptătorul Daniel Ghiță sare la bătaie: "Cîțule, unde sunt banii împrumutați?"

Luptătorul Daniel Ghiță sare la bătaie: "Cîțule, unde sunt banii împrumutați?"

Postat la: 27.10.2020 17:08

Fostul luptător Daniel Ghiță, candidat la alegerile parlamentare din acest an, de pe listele PSD, a lansat un atac dur la adresa Guvernului Orban și a ministrului de Finanțe, Florin Cîțu. Ghiță întreabă unde sunt banii împrumutați de Guvernul Orban, în ultima perioadă.

„Cîțule, unde sunt banii împrumutați? Aseară, la postul B1 TV, în loc să accepte o discuție despre felul în care ministrul Finanțelor Cîțu fuge de Parlament, moderatorul a lansat diversiunea despre Ghiță și virus! Nu era mai important să se vorbească despre cum împrumută bani Cîțu și nu știm ce se întâmplă cu ei? Sau despre cum va arăta bugetul României pe anul viitor, cel pe care Guvernul îl ține dosit, să nu se vadă măririle de taxe și impozite?

Ca să-l scape pe Cîțu, moderatorul și-a amintit de mine! Numai că nu eu fac bugetul țării, ci ministrul Finanțelor, și el trebuie adus la Parlament să dea socoteală ce face cu banii românilor! Ce așteaptă Cîțu? Să treacă alegerile și apoi să ne pună în fața faptului împlinit? De când e ministrul Finanțelor, Cîțu împrumută fără număr, fără număr, dar banii nu-i vede nimeni!

Să vină la comisia de buget finanțe Cîțu, să răspundă la întrebările senatorului Daniel Zamfir! Să spună PNL de ce blochează în Parlament legea împotriva executării silite abuzive a românilor! Cîțu și de altfel toți cei din Guvern se poartă de parcă România e moșia lor și fac ce vor cu ea. Plătesc ei datoriile statului român? După ce o să îi dăm jos, vor dispărea în ceață, iar noi o să plătim la datorii, noi și copiii noștri. România este a poporului român, nu a lui Iohannis, Orban și Cîțu!"

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu