Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_v3ori7lev1mcdohiu4tmlrk212, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Ludovic Orban surprins fumând din nou într-o sală de şedinţă din Guvern

Ludovic Orban surprins fumând din nou într-o sală de şedinţă din Guvern

Postat la: 31.05.2020 16:33

Premierul Ludovic Orban a fost suprins din nou fumând într-o sală din Guvern, fotografia fiind publicată pe contul de Facebook al lui Cristian Vasilcoiu, consilier al Liei Olguţa Vasilescu.

„Din categoria învăţămintele premierului Orban către popor, azi lecţia Reguli de igienă: se fumează şi în sala de şedinţe de Guvern!", a scris Vasilcoiu în mesajul alăturat unei fotografii în care Ludovic Orban apare din nou fumând într-un spaţiu închis. Lângă acesta, în dreapta apare şi secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase.

Vineri seară a fost publicată o fotografie, realizată cel mai probabil luni, în care Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri apar în timp ce beau şi fumează într-o sală din Guvern. După ce fotografia s-a viralizat în spaţiul online, Orban şi-a recunoscut greşeala. Acesta fost amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi pentru fumatul în spaţii închise.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu