Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_d1du3og814l4c5dh36emn47pi4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Ludovic Orban îi cere lui Nelu Tătaru s-o demită pe Pintea de la conducerea Spitalului Județean Baia Mare

Ludovic Orban îi cere lui Nelu Tătaru s-o demită pe Pintea de la conducerea Spitalului Județean Baia Mare

Postat la: 09.04.2020 18:21

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în debutul ședinței de guvern de joi, să „uzeze de prerogativele dobândite" pe durata stării de urgență și să o demită pe Sorina Pintea de la conducerea Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare. Amintim că fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, cercetată într-un dosar de luare de mită, s-a răzgândit și a revenit asupra deciziei de a demisiona de la șefia Spitalului Județean.

„Am văzut că președintele Consiliului Județean Maramureș (Gabriel Zetea, PSD - n.r.) a pus în funcție o directoare la Spitalul Județean (referindu-se la Sorina Pintea - n.r.). Solicitarea mea e să uzați de prerogativele pe care le-ați dobândit prin Ordonanța de Urgență adoptată în baza decretului privind instituirea stării de urgență și să demiteți - dacă este adevărat că acest lucru s-a petrecut - să demiteți vechiul director care a revenit asupra demisiei și care, din câte am înțeles, s-a numit pe sine director medical la Spitalul Județean", i-a cerut Ludovic Orban ministrului Sănătății. „Da, am luat legătura în Maramureș și pregătim procedurile", a răspuns Nelu Tătaru.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu