Lovitura de teatru la Interne: Detașarea comisarului Radu Gavriş în Harghita a fost suspendată de judecători

Postat la: 30.09.2020 18:01

Dispoziţia prin care comisarul Radu Gavriş era detaşat la Harghita din poziţia de prim-adjunct al directorului general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost suspendată miercuri prin decizia Tribunalului Bucureşti. IGPR trebuie să îi achite lui Gavriş cheltuieli de judecată în valoare de 5.117 lei.

Suspendarea este valabilă până la pronunţarea instanţei de fond în procesul în care Gavriş a cerut anularea detaşării. Decizia de miercuri poate fi atacată cu recurs. În 1 septembrie, IGPR a anunţat că Gavriş Radu Emilian, prim-adjunct al directorului general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost detaşat să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, pe o perioadă de 6 luni. Cel care i-a semnat detaşarea a fost Liviu Vasilescu, care în aceeaşi zi a demisionat de la conducerea Poliţiei Române ca urmare a imaginilor de la discuţiile cu reprezentanţii clanului Duduianu, imagini care au apărut în presă. Gavriş a contestat decizia şi în primă instanţă a câştigat

"Admite cererea. Suspendă executarea Dispoziţiei Inspectorului General al Poliţiei Române nr. 6883/01.09.2020, până la pronunţarea instanţei de fond. Obligă pârâtul către reclamant la plata sumei de 5.117 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Tribunalul Bucureşti", se arată în minuta ședinței de judecată de la Tribunalul Bucureşti.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu