Liderul clanurilor din Anglia, dat în urmărire în România! Poliția cere ajutor pentru capturarea lui!

Postat la: 11.07.2020 09:55

Unul dintre liderii interlopi care controlează clanurile românești din Anglia, ploieșteanul Vlad Marinov, este căutat de Poliție după ce informații de ultimă oră arată că el s-ar ascunde în țară. Potrivit romaniatv.net, acesta îi coordonează pe interlopii reveniţi în România după criza provocată de noul coronavirus și care acum se ocupă de spargeri în Ploiești și Capitală.

"Vlad Marinov este cunoscut drept şeful cămătarilor din Prahova, dar şi din Marea Britanie. El îi determină pe „bombardieri" să dea atacul la anumite adrese. Chiar autorităţile statului cer fiecărui cetăţean care îl vede pe acest personaj să sune la 112 sau la I.P.J. Prahova", notează site-ul postului de televiziune România TV.

Numele interlopului prahovean a mai apărut în presă și în trecut. În primavara lui 2011, Vlad Marinov, pe atunci patronul unei case de amanet, ar fi victima unor infractori care au acționat ca-n filme. Într-una dintre dimineți, patru bărbați îmbrăcați în uniforme de polițiști au bătut la ușa lui Marinov.

După ce acesta a deschis, persoanele au pretins că lucrează la Poliție și că au mandat să efectueze o percheziție. Marinov s-a conformat. Unele surse afirmau atunci că infractorii au legat victima cu un cearșaf, apoi au furat din casă bani și bunuri. Prejudiciul estimat ar fi fost de aproape 100.000 de euro.

De altfel, el ar mai fi fost tâlhărit și pe scara blocului în care locuia, după ce un bărbat l-a lovit în cap cu un bidon de nisip. Presa prahoveană a dezvăluit că Vlad Marinov ar fi fiul fostului prim secretar de partid în Ploiești pe vremea lui Ceaușescu și că ar fi făcut o avere impresionantă din cămătărie.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu