Kremlinul vrea să decreteze victoria împotriva coronavirusului. Rusia planifică vaccinarea în masă cu un produs Jumbo!

Postat la: 03.08.2020 - 10:15

Rusia intenționează să organizeze o campanie la nivel național de vaccinare în octombrie cu un vaccin contra coronavirusului, care încă nu a finalizat faza de testare.

Anunțul a provocat îngrijorări internaționale cu privire la faptul că țara lui Putin ar injecta publicul fără a-și testa complet produsul, scrie New York Times. Potrivit surselor guvernamentale americane, Rusia doreşte să-şi proclame victoria în lupta contracoronavirusului. Se preconizează că o agenție de reglementare rusă va aproba un vaccin dezvoltat de Institutul Gamaleya pentru a fi utilizat în afara studiilor. Jumbo vaccinul este unul care încă nu a trecut etapele de testare.

Guvernele din SUA, Canada și Marea Britanie, mai scrie amintita publicaţie, i-au acuzat pe hackerii ruși că au încercat să fure cercetările privind vaccinurile. Institutul pariază pe un vaccin care se află în studiile preclinice ale oamenilor de știință. Compania intenționează să producă sute de milioane de doze de vaccin. Momentan vaccinul e în faza de testare.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu