Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_nhj3h4v5tmiolkuqmtqf7peql5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Interlopul Bercea Mondial, condamnat 13 ani şi 272 de zile de închisoare cu executare

Interlopul Bercea Mondial, condamnat 13 ani şi 272 de zile de închisoare cu executare

Postat la: 22.10.2019 15:23

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost condamnat, luni, la 13 ani şi 272 de zile de închisoare cu executare pentru tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat pe fostul viceprimar al Slatinei, Valeriu Matei, în urmă cu nu mai puţin de zece ani. La închisoare a fost condamnat şi fiul său, Laurenţiu Anghel.

Decizia luată de magistraţii Tribunalului Olt nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de zece zile. Dacă var rămâne definitivă, Bercea se va întoarce după gratii, judecătorii anulând liberarea condiţionată dispusă de Tribunalul Mehedinţi, anul trecut. Judecătorii olteni l-au găsit pe Sandu Anghel vinovat de tentativă la omor, în timp ce Laurenţiu Anghel a fost condamnat pentru tentativă la omor calificat.

„La data de 22 ianuarie 2009, pe raza municipiului Slatina, pe fondul unui conflict spontan, generat de neînțelegeri asupra unui teren, inculpatul Anghel Sandu a lovit cu un cuţit şi cu corpuri dure o persoană, ce vânduse anterior terenul respectiv unui terț. În același context, persoana vătămată menționată anterior, precum și o alta, ce o însoțea, au fost lovite de inculpatul Anghel Laurențiu (fiul inculpatului Anghel Sandu) cu un autoturism la volanul căruia se afla, rulând cu mare viteză şi urmărind victimele. În urma altercației, ambele persoane au suferit leziuni traumatice care le-au pus viața în pericol, una dintre ele necesitând pentru vindecare 12-13 zile îngrijiri medicale, iar cealaltă 80-90 de zile", se arată într-un comunicat al procurorilor.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi fiul său Laurenţiu au fost implicaţi în luna ianuarie 2009 într-un conflict cu fostul viceprimar al municipiului Slatina, Valeriu Matei, şi un prieten al acestuia, Adrian Văduva. În urma scandalului, Matei şi Văduva au fost la un pas de moarte.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu