Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_cb5spalstt96aik2ad5fge6hu0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Imagini șocante cu bătaia în care a fost implicat și fiul lui Nuțu Cămătaru. Poliția nu-l găsește

Imagini șocante cu bătaia în care a fost implicat și fiul lui Nuțu Cămătaru. Poliția nu-l găsește

Postat la: 20.10.2019 11:35

Au apărut primele imagini de la scandalul dintr-un club din Timișoara, unde un bărbat de 29 de ani a fost înjunghiat de fiul lui Sile Cămătaru, Albert Florian Balint. Poliția nu a reușit încă să dea de urma acestuia, deși au trecut mai bine de 24 de ore de la incident.

Scandalul a început ieri dimineață, puțin după ora 4, când un tânăr băut a vrut să intre într-un club de manele din Timișoara. Mai multe persoane, printre care și iubita fiului lui Sile Camataru, care administrează localul, au încercat să îl oprească. Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se vede că femeia insistă ca bărbatul să părăsească zona. Acesta o ia în brațe, la un moment dat, apoi chiar îi trage o palmă.

Individul a fost scos din club, iar acolo a intervenit fiul lui Sile Cămataru. Acesta l-a înjunghiat în piept, apoi a fugit. Tânărul rănit a luat un taxi și a plecat. Pe drum, însă, i s-a făcut rău și a cerut ajutor la 112. Un echipaj SMURD l-a preluat și l-a transportat la Spitalul Municipal, pentru îngrijiri. Medicii au constatat că bărbatul avea o rană superficială și i-au permis să plece acasă.

Între timp, poliția a descins la clubul în fața căruia a fost înjunghiat bărbatul, dar fiul lui Nuțu Cămătaru nu se mai afla acolo. Albert Florian Balint nu este la primele probleme cu legea. El a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu