Imagini incredibile! Un bărbat, filmat în timp ce se plimbă cu două femei în lesă, în centrul Timișoarei

Postat la: 22.09.2019 20:28

Un bărbat a fost filmat în timp ce se plimbă prin Piața Libertății, aflată în centrul Timișoarei, cu două femei ținute în lesă, imaginile fiind postate pe Facebook.

Un bărbat îmbrăcat într-un costum negru, având un baston în mână și o pălărie în cap, a fost filmat, sâmbătă seara, în timp ce se plimba prin Piața Libertății din Timișoara însoțit de două femei care sunt legate cu lesă, scrie Mediafax.

Ulterior, imaginile au fost postate de cel care le-a realizat pe pagina sa de Facebook, stârnind numeroase controverse.

„Două femei ținute în lesă de un bărbat, care spuneau că sunt din Costa Rica. În timp ce lumea era uluită de această scenă, eu am mers să-i întreb ce înseamnă asta!? Voi ce spuneți? Ce reacție ați fi avut dacă aveați timp sa vă reveniți din uluire, tu cum ai fi procedat??", a scris internautul care a realizat filmulețul, în dreptul postării.

Într-un comentariu, bărbatul care a imortalizat imaginile a explicat că nu a primit niciun răspuns concret din partea celui care le plimba pe cele două femei în lesă cu privire la acțiunea sa, ci doar că este din Costa Rica.

„Apariția lor este la pachet în alinierea occidentală, evident viciile, moravurile și dezumanizarea sunt în primul eșalon", „Mi-e scârbă de asemenea comportament degradant și trebuie interzis cu desăvârșire în spațiul public, în rest sunt liberi să facă ce or vrea, dar nu în spațiul public!", au fost doar câteva dintre comentarii postate pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu