Hunedoara: Adolescent acuzat că și-a violat sora în vârstă de 10 ani, reținut de poliție

Postat la: 25.08.2019 - 16:48

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Vulcan, județul Hunedoara, a fost reținut, duminică, fiind acuzat că și-a violat sora în vârstă de 10 ani. Mama celor doi a fost cea care a descoperit faptele și a sunat la 112.

Potrivit unui comunicat de presă, transmis de Poliția Hunedoara, un adolescent în vârstă de 16 ani a fost reținut, duminică, pentru infracțiunea de viol. Potrivit anchetatorilor, tânărul a întreținut raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 10 ani.

Mama celor doi copiii a fost cea care a sunat la 112.

„În data de 25 august 2019, ora 00.18, Poliția municipiului Vulcan a fost sesizată, prin intermediul apelului de urgență 112, de către mama unei fetițe in vârstă de 10 ani, cu privire la faptul că fiica sa a fost violată de către fratele ei în vârstă de 16 ani. În urma cercetărilor și probatoriului administrat în cauză s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore a autorului faptei, urmând ca, ulterior, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, cu propunere de arestare preventivă", se arată în comunicatul citat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

În urma audierilor se va stabili dacă băiatul poate fi cercetat în libertate.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu