Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_j7utjsthjhjiero40vbpqph6t3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Fostul preşedinte CCR Augustin Zegrean: "Era bine ca Dan Barna să se abţină de la a candida"

Fostul preşedinte CCR Augustin Zegrean: "Era bine ca Dan Barna să se abţină de la a candida"

Postat la: 21.10.2019 11:16

Augustin Zegrean, preşedintele USR, comentează ancheta Rise Project despre afacerile cu fonduri europene ale prezidenţiabilului USR-PLUS, Dan Barna. În opinia lui Zegrean, Barna nu ar fi trebuit să candideze.

"Eu sunt avocat de profesie şi m-am obişnuit să nu fac acuzaţii înainte să fie dovedite lucrurile. Dar sigur că dumnealui ştia de toate acestea şi era bine să se abţină de la a candida, dar mă rog... Asta e la noi, la români, dacă stătea cuminte şi îşi vederea de treaba lui poate nu s-ar fi vorbit despre asta niciodată", a declarat Zegrean.

Fostul preşedinte CCR susţine că este normal ca asemenea dezvăluiri să apară în campanie electorală, pentru că în această perioadă sunt analizaţi cu adevărat candidaţii, iar românii au dreptul să ştie pe cine votează. "Când să se facă dezvăluirile dacă nu în campanie? Se fac când au sens. Adică oamenii trebuie să ştie ce votează", a mai precizat Augustin Zegrean.

Rise Project a publicat, marți, un articol în care acuză firma lui Dan Barna că multe proiecte au eșuat, iar pe candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale că ar fi fost "supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE". În replică, liderul USR Dan Barna a sugerat că articolul apărut pe Rise Project are legătură cu candidatura sa la alegerile prezidențiale.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu