Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_3mghbmrbtnm5vcp5atisla0q96, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Fostul ministru Daniel Chițoiu, vinovat total de accidentul cu doi morți pe care l-a provocat în decembrie

Fostul ministru Daniel Chițoiu, vinovat total de accidentul cu doi morți pe care l-a provocat în decembrie

Postat la: 25.05.2020 14:55

A fost finalizată expertiza medico-legală a fostului ministru, Daniel Chitoiu, iar surse au declarat pentru Antena 3 că s-a dovedit că este exclusiv culpa acestuia. Potrvit surselor, s-ar fi cerut o expertiză medico-legală pentru cea de-a treia victimă, cumnata șoferului implicat în accidentul provocat de Daniel Chițoiu.

Daniel Chițoiu, fost ministru al Economiei a fost implicat în luna decembrie într-un accident mortal pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, pe raza localității Zamfirești. Șoferul autoturismului implicat în accident a decedat la scurt timp. De asemenea, medicii spitalului de urgență Pitești au confirmat și decesul soției șoferului. Unul dintre liderii de sindicat ai polițiștilor susținea la momentul producerii accidentului că primele date ale anchetei arată că fostul ministru al Economiei a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens cauzând astfel accidentul cu doi morți.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu