Fiul lui Cristian Popescu Piedone, pus pe loc eligibil pentru Camera Deputaților de PSD Suceava

Postat la: 21.10.2020 - 18:38

Vlad Popescu, fiul primarului Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, condamnat în primă instanţă la 8 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Colectiv, a primit o poziție eligibilă pe lista candidaților Partidului Social Democrat la Camera Deputaţilor, informează portalul local StiriSuceava.

Vlad Popescu, liderul organizaţiei PPUSL Sector 5, se va afla pe poziţia a treia pe lista de candidați pentru Camera Deputaților a Partidului Social Democrat Suceava, după ce Partidul Puterii Umaniste a negociat o înţelegere la nivel naţional cu PSD. La Camera Deputaților, lista PSD Suceava este deschisă de actualul deputat Eugen Bejinariu, acesta fiind urmat de fostul prefect Mirela Elena Adomnicăi, iar pe locul trei se află Vlad Popescu, fiul primarului Piedone de la sectorul 5.

Vlad Popescu a intrat în atenţia publică după ce firma pe care o deține a încheiat mai multe contracte cu instituții subordonate Primăriei Sectorului 4 în perioada în care tatăl său, Cristian Popescu Piedone, era primar. Acesta a fost cercetat de procurori după ce ar fi a plătit o chirie de 7 bani pe zi pe metrul pătrat pentru un teren închiriat în parcul Lumea Copiilor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu