Firea frizeaza nesimtirea! Podul Grant este inca in renovare dupa jumatate de an iar circulatia ingreunata pe una din cele mai importante rute din Capitala

Postat la: 20.11.2019 - 17:45

Gabriela Firea s-a batut cu pumnii-n piept ca rezolva rapid situatia Podului Grant si ca acesta va fi renovat in conditii optime, iar traficul auto va avea cat mai putin de suferit.

Asta se intampla in primavara anului trecut, cand s-a laudat ca rezolva - alaturi de Primaria Sectorului 1 - si situatia Podului Constanta, care sta sa cada peste autoturisme impreuna cu trenurile care tot circula pe deasupra.

Firea a declarat public ca inchide in vara aproximativ doua luni linia tramvaiului 41 și podul Grant ca sa îl repare. Iar inchiderea se va afce alternativ fata de intrarile si iesirile de pe pod, ca sa minimizeze pe cat posibil aglomeratia pe una din cele mai folosite rute din Capitala.

Nici la aceata ora, spre final de noiembrie, situatia nu e rezolvata. Tramvaiul 41 merge pe pod pe un singur sens (se așteaptă la cele 2 capete tramvaiele) și pe sensul spre Crangasi se asfaltează și se circula pe o singura banda. Este un trafic infernal. In fotoreportajul de mai jos redam situatia reala de pe Podul Grant.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu