Fiica lui Gheorghe Dincă a confirmat spusele vecinilor din Caracal: „Tatăl lui s-a spânzurat. Era alcoolic"

Postat la: 26.08.2019 09:29

Daniela Dincă, fiica suspectului de crimă din Caracal, a acceptat, duminică-seara, 25 august 2019, să intre în direct la România Tv, răspunzând mai multor întrebări puse de prezentatorul Ioan Corpoş, dar şi de invitaţii emisiunii.

Printre alte lucruri despre care a dat detalii, a fost şi un episod petrecut în urmă cu 24 de ani. Atunci, chiar în ziua în care Daniela Dincă împlinea 14 ani, a mărturisit aceasta, bunicul său, tatăl lui Gheorghe Dincă, şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se. Evenimentul s-a petrecut chiar în casa din curtea lui Gheorghe Dincă, pe atunci o altă casă, iar gestul bunicului său ar fi intervenit în urma unei discuţii cu fiul său. „Era alcoolic", a spus despre bunicul său Daniela Dincă, dezvăluind că bărbatul a ales să-şi pună capăt zilelor pentru că fiul său, Gheorghe Dincă, îl apostrofa pentru consumul de alcool. Bunicul Danielei Dincă avea la momentul sinuciderii 72 ani, a mai precizat femeia.

Daniela Dincă a povestit şi cum s-a întâmplat ca în ziua în care Alexandra Măceşanu a fost răpită şi adusă de Gheorghe Dincă la locuinţa acestuia din strada Craiovei, nr. 169, doi dintre copiii suspectului de crimă să-i treacă bărbatului pe la poartă, dar să nu oprească. Femeia a precizat că se întorcea, alături de fratele său, dar şi de o angajată a celor doi, de la Dăbuleni, unde se deplasaseră pentru a cumpăra nuci pentru înfiinţarea unei plantaţii. „Ne grăbeam să ajungem, condusesem toată noaptea", a spus Daniela Dincă, motivându-şi, astfel, comportamentul, deşi invitaţii emisiunii s-au arătat contrariaţi de faptul că, deşi nu se văzuseră de foarte multă vreme, iar relaţia lor era una normală, aşa cum a susţinut Daniela Dincă tot timpul, femeia nu şi-a dorit nici măcar să-şi salute părintele.

Ultima vizită, de altfel, a fiicei lui Gheorghe Dincă în „casa ororilor" s-ar fi petrecut în urmă cu 10 ani, chiar la nunta sa. „Am fost crescută de bunicii din partea mamei, pe ei îi connsideram, lor le spuneam...", a lăsat femeia în aer un răspuns lămuritor.

Daniela Dincă a dat informaţii şi despre banii pe care mama sa, care lucra în Italia, îi trimitea lunar tatălui său. Deşi bărbatul avea fonduri considerabile într-un cont bancar, sume provenite, a spus fiica, din vânzarea mai multor loturi din terenul din spatele locuinţei, soţia sa îi trimitea lunar sume cuprinse între 200 şi 400 euro, în condiţiile în care femeia câştiga, potrivit Danielei Dincă, 900 euro. „Îi cerea", a explicat fiica.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu