Fată de 11 ani din Dolj, dată dispărută după ce a plecat vineri de la școală

Postat la: 21.09.2019 - 09:24

O fată de 11 ani din comuna Poiana Mare, județul Dolj, este dată dispărută. Ea ar fi plecat vineri după-amiază de la școală, împreună cu alte trei colege, dar nu a mai ajuns acasă.

Potrivit IPJ Dolj, politiștii din Poiana Mare au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani despre faptul că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a plecat de la școala vineri după-amiaza, dar nu a ajuns acasă. „Din verificările efectuate, minora a plecat, la finalizarea cursurilor, cu alte trei colege, în parcul din centrul comunei Poiana Mare, iar ultima dată a fost văzută în locul unde se organizează târgul din aceeași localitate", au transmis reprezentanții Poliției Dolj.

Fata are o înălțime de 1,50 - 1,55 metri, constituție astenică, greutate de 55 kg, ochi căprui, păr blond, tuns până la umeri, iar în zona frunții are o mică cicatrice. În momentul dispariției, aceasta purta un trening negru și pantofi sport de aceeași culoare. Polițiștii fac un apel la cei care dețin date utile în acest caz să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu