Explicaţiile lui Dan Tudorache despre situaţia de la Sectorul 1: "Nimic ilegal!"

Postat la: 29.09.2020 - 13:20

Dan Tudorache, candidatul PSD la Primăria Sectorului 1, unde Clotilde Armand, candidatul USR PLUS susţine că a fost o tentativă de fraudă, a declarat, marţi, că totul a fost legal, iar cel care a plecat cu procesele verbale din sediul Biroului Electoral al Sectorului (BES) 1 avea acest drept.

„Se creează o presiune de către candidatul USR. (...) Pun presiune şi e ceva ilegal", a spus, marţi, Dan Tudorache.

Întrebat despre persoana care ar fi ieşit cu procesele verbale din sediul Biroului Electoral, Tudorache a spus că era un curier care avea acest drept.

„Era curier. Are dreptul să strângă procesele verbale. Nu ştiu dacă erau 100 (de procese verbale - n.r.). Cu siguranţă erau mai puţine. Dar avea dreptul să strângă procesele verbale de la reprezentanţii PSD din secţie. S-a dus în cel loc pentru că cineva le strângea şi mergea cu ele la partid. Este un reprezentant al partidului care strânge de la reprezentanţii noştri din secţie, procesele verbale. Atâta tot", a spus Tudorache.

Potrivit acestuia, curierul a şi întrebat dacă are acest drept.

„S-au dus la preşedintele BES-ului, un procuror, şi l-a întrebat ce e ilegal aici şi i-a spus că nu e nimic ilegal", a mai spus Tudorache.

Întrebat, în continuare, despre acuzaţiile la adresa sa, Tudorache a răspuns că „e o ţară liberă, pot să facă plângeri".

Potrivit lui Dan Tudorache, BEC va spune cine va fi câştigător, dacă va fi el sau candidatul USR PLUS, Clotilde Armand.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu