Expertul microbiolog Dr Sucharit Bhakdi a "șucărit" Cancelaria Merkel aruncand in aer masurile impuse in Germania: "Vor face pagube uriașe, nu vor face niciun bine!"

Postat la: 27.03.2020 - 13:31

Doctor Sucharit Bhakdi e specialist în microbiologie. A fost profesor la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz și șeful Institutului de Igienă și Microbiologie Medicală. Este unul dintre cei mai citați oameni de știință germani. În interviul din video de mai jos își exprimă părerea despre isteria creată de coronavirus dar si despre masurile luat in Germania de administratia Merkel, de care asculta si presedintele Klaus Iohannis la noi.

Dr. Sucharit Bhakdi explică: "Viețile și mijloacele de viață ale concetățenilor noștri sunt expuse riscului pentru a evita un pericol inexistent. Măsurile impuse acum sunt un dezastru pentru întreaga populație. Vor face pagube uriașe, dar în schimb nu vor face niciun bine. Măsurile luate (interzicerea spectacolelor; în Germania încă nu s-a trecut la interzicerea ieșirii bătrînilor pe stradă) vor scădea speranța de viață la cei vîrstnici. Fiindcă îi distruge psihologic și asta îi bagă în mormînt pe cei cu vîrste înaintate."

El spune ca din grupa coronavirusilor obisnuiti este stiut ca ataca si aduc mortalitate celor de peste 65 de ani. Acum in Germania a murit in medie 1 pacient/ zi de COVID-19, adica 30 de persoane intr-o luna. Pana la acest virus, de la coronavirusii obisnuiti mureau in medie 20 de pacienti pe luna, toti peste 65 de ani, pentru ca aveau alte comorbiditati, in special pulmonare si cardiace. Pe zi, in Germania mor peste 2000 de oameni cu varsta de peste 65 de ani, din alte cauze, unii dintre ei avand si coronavirus comun. Concluzia lui Bhakdi este ca acest SARS-CoV2 nu este diferit fata de alti coronavirusi, doar ca se creeaza o isterie masiva si periculoasa de catre Cancelaria Angelei Merkel. De care asculta si presedintele Klaus Iohannis in Romania.

Urmariti filmul subtitrat in limba romana mai jos:

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu